Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Nilgün Belgün Koronavirüs'ü Yendi

Türk tiyatro, sinema ve dizi sanatçısı olan Nilgün Belgün sosyal medya hesabından korona virüs'ü yendiğini açıkladı.

Yalancı Yarim, Benim Annem Bir Melek, Akasya Durağı ve Jest Sosyete gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu Nilgün Belgün korona virüs ile verdiği savaşı kazandı. 67 yaşındaki tiyatro, sinema ve dizi sanatçısı olan Nilgün Belgün 8 gün önce koronavirüs'e yakalandı. Ünlü oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşım ile sevenlerine müjdeyi vardi.

Türk tiyatro, sinema ve dizi sanatçısı olan Nilgün Belgün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Sevgili dostlar merhaba... 8 günlük zorlu bir covıd sürecinden sonra bugün hastaneden evime geldim.Çok şükür iyiyim.Beni telefonla arayıp sağlığımı soran Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn Kemal Kılıçdaroğlu’na ve tüm arayan soran dostlarıma çok teşekkür ediyorum.8 gün boyunca bana hastalığım süresince destek olan Liv Hospital Hastanesi yetkililerine,doktorum Prof Dr Ferah Ece hanımefendi’ye gösterdiği ilgi alaka ve her gelişinde “Sizi Seviyorum” diye rek güne başlamamda , sağlık çalışanlarına,hemşirelere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.