Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Sahnelerin Sultanı Ebru Polat'tan Ankara Çıkarması

Muhteşem sahne şovları ve göz alıcı güzelliğiyle büyüleyen Ebru Polat, Ankara'da vereceği dev konsere hazırlanıyor. Canlı performans sahnesiyle Sound Ankara'da sevenleriyle buluşmaya sabırsızlanan ünlü sanatçı ''Ankara'lılar için gümbür gümbür geliyorum'' dedi.

Sahnedeki büyüleyici dansları ve muhteşem şovlarıyla izleyicilerini büyüleyen ünlü sanatçı Ebru Polat, Ankara çıkarmasına hazırlanıyor. Dev bir canlı performans konserine imza atmaya hazırlanan ünlü güzel Ebru Polat, 23 Ekim Pazar gecesi eğlence ve gece hayatına çok hızlı bir giriş yapan Sound Ankara canlı performans sahnesinde Ankara'lı sevenleriyle buluşacak.

Ankara'yı ve Bestekar sokağı ayrı bir severim diyen ünlü sanatçı,'' Ankara'ya koşa koşa gelirim Ankara'yı pek bir severim 23 Ekim'de tüm sevenlerimle buluşmak istiyorum'' dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
Ebru PolatSound Ankara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.