Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye

Sarışın Güzel 'Kokteyl Aysel' Kısa Sürede İlgi Odağı Oldu

Başrollerini Türkiye’nin en çok sevilen komedi oyuncularından Ufuk Özkan ve Gökçe Özyol’un oynadığı, 17 Ağustos’ta vizyona girmeye hazırlanan ‘Milyonluk Kuş’ komedi filminin fragmanında Bakü’de ‘Kokteyl Aysel’ isimli magazin programını hazırlayıp sunan Aysel Nazim kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

İngilizce öğretmeni olarak başladığı kariyerine oyuncu ve sunucu olarak devam eden sarışın güzel Türkiye’ye çok sık gelerek magazin programı için Türk sanatçılarla röportajlar yapıyor.

Barış Manço’nun 13 dilde tercüme edilen ‘Dönence’ adlı şarkısının Azericesini seslendirmesi için kendisine edilen teklif karşısında çok gurur duyduğunu belirten Aysel Nazim, ‘Barış Manço şarkılarıyla büyüdüm, stüdyoya girip şarkıyı seslendirmek ve klibini çekmek beni çok mutlu etti.Böyle dev bir sanatçıya yapılan muhteşem bir proje yer almak benim için büyük bir onur’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.