Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ırak türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4

Serdar Ortaç’tan Bebek Müjdesi

Bir süredir MS hastalığı ile mücadele eden ünlü sanatçı Serdar Ortaç, 7. Büyük Ankara Festivali’nde sahnede 2018’de baba olacağının müjdesini verdi.

 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 7. Büyük Ankara Festivali’nde sahneye çıkan ünlü sanatçı, eşi Chloe’yi ikna ettiğini belirterek, “Hanımla anlaştık seneye çocuk yapacağız” diye konuştu.
 
“MS Bana Düğün Hediyesi Oldu”

Ortaç, yakalandığı MS hastalığının son durumu ve yeni albümü ile ilgili de konuştu. MS’i yenmenin mümkün olmadığını ifade eden sanatçı, ”Hastalığın tedavisi henüz bulunmadı. Sanki kısmi felç geçirmiş gibi yürürken birden ayağım kesiliyor. İlk kez 20 sene önce askerde atak geçirmiştim. Yıllar sonra nikahta karımla imzaya giderken merdivende bir atak geldi. MS bana düğün hediyesi oldu” dedi.
 
“Emekli Olmak Hoşuma Gider”

Hastalığı yenmek için bol bol dua ettiğini ifade eden Ortaç, en büyük desteği eşi Chloe’den gördüğünü anlattı. Ortaç, “Eşimle iyi ki evlendim. Hanımlığı öğreniyor ve yaşı küçük olduğundan zamanla daha da iyi öğrenecek. Onunla hayat arkadaşıyız. ‘Chloe çalışırsa sahneleri bırakırım’ diye espri yapmıştım ama emekli olursam hoşuma gider tabi. Halk beni ne zaman bırakırsa o zaman emekli olacağım” diye konuştu.
Ortaç ayrıca 30 Ağustos’ta hayranlarının karşısına 10 şarkılık yeni bir albümle çıkacağını da belirtti.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.