Öne Çıkanlar tbmm çin gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi palandöken Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı

Yarışma Öncesi Güzellik Kampına Girdi

Başarılı oyuncu Öykü Çelik güzelliği ile son dönemde en çok konuşulan kadın oyuncular arasına girdi. Dünyada ve Türkiye’de birçok ünlü ismin tercih ettiği güzellik sırrını uygulayan Çelik, bakım için kendini ünlülerin doktoru Dr. Mehmet Faruk Yavuz’a emanet etti. Çelik cilt bakımı için kendi kanıyla yapılan ve Hollywood ünlülerinin tercih ettiği ‘vampire facelift’ uygulattı.



Güzel oyuncu Öykü Çelik cildi tamamen yenileyen ve tazeleyen bakım sayesinde yeni bir görünüme kavuştu. Hollywood ünlülerinin tercih ettiği ‘vampire facelift’ yaptıran Çelik, yarışma programındaki performansının yanı sıra cildinin parlaklığıyla ile göz kamaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.