Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Zerrin Özer’den Yeni Albüm Müjdesi

Başarılı sanatçı Zerrin Özer Jolly Joker İstMarina Kartal’da sahne aldı. Sevilen şarkılarını kendisi için gelen müzikseverlere söyleyen şanatçı, repertuvarıyla ve performansıyla büyük beğeni aldı.

Zerrin Özer'le Geçmişe Yolculuk

Konserinin ilk yarısında etkinlik alanını dolduran yaklaşık bin beş yüz kişiye "Bu şarkılar doksanlı yılların parçaları ama hala bilinir, dinlenir, söylenir... Güzel şarkılardır."' diyen Zerrin Özer seslendirdiği parçalarla coşkulu kalabalığı geçmişe doğru müzikal bir yolculuğa çıkardı. Sevilen sanatçı sahne kıyafeti ve taktığı takılar ile de göz kamaştırdı.


İki saat süren performansı esnasında dillere dolanan şarkılarıyla Jolly Joker İstMarina Kartal'da iz bırakan Zerrin Özer, " Yakında Türkiye turnemiz başlıyor, yoğun bir programımız var. Yaza doğru da yeni bir albüm çıkarmayı düşünüyorum. Albümümde birbirinden değerli usta sanatçılar ile beraber düet yapacağım şarkılar olacak. Sürpriz olsun." dedi. Güzel sanatçı böylece sevenlerine de yeni albüm müjdesi vermiş oldu.

Anahtar Kelimeler:
Zerrin özer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.