Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat terörist Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı

CHP'nin Bağdat Heyeti: Terör olayı değil

ANKARA (ANKA)- Kaçırılan 18 Türk işçisi için Bağdat’a giden CHP heyetinde yer alan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Terör olayı değil. Irak ve Türkiye yetkilileri tarafından çözülmesi gereken bir olay” derken Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın da,  “Vatandaşlarımız sağ salim ayakta” dedi.

Bağdat’ta kaçırılan 18 Türk işçisi için Bağdat’a giden CHP heyetinde yer alan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

-“TERÖR OLAYI DEĞİL”-

Tarhan, “Hassas bir konu. Terör olayı değil.  İki ülke Irak ve Türkiye yetkilileri tarafından çözülmesi gereken bir olay. Yaptığımız çalışmalarda aldığımız bilgilerde vatandaşlarımızın sağlıklı olduğunu ama Irak yetkilileri biraz daha zaman verilmesi gerektiğini bu noktada Irak Başbakan’ın bir komisyon kurduğunu, bu komisyonun bu olayı araştırıp yürüttüğünü ve bu komisyonun da kısa süre içerisinde bilgi vereceğini söylediler” dedi.

-“VATANDAŞLARIMIZ SAĞ SALİM AYAKTA”-

Ahmet Akın da, “Vatandaşlarımız sağ salim ayakta hatta bir vatandaşımızın tansiyon hastası olduğundan dolayı kendisine ilaç bulunması için kendisine doktor temin edildiğini dahi öğrendik. En yakın zamanda da vatandaşlarımıza kavuşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. (ANKA)

(MG/ORH)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.