Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye

AK Parti

Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın, “Anayasa'ya laiklik girmesin” açıklamasının yankıları sürürken, AK Parti'de “İsmail Abi zamansız bir açıklama yaptı” eleştirileri yapılıyor.

Kahraman’ın laiklikle ilgili açıklamaları AK Parti’de de rahatsızlık yarattı.

ANKA’nın edindiği bilgilere göre; açıklamanın zamansız yapıldığı, ve bu açıklamanın AK Parti’yi “laiklik karşıtı” gibi gösterdiği değerlendirmeleri yapıldı. Önceki akşam AK Parti MYK toplantısında da gündeme gelen laiklik konusunun, birçok AK Partili yöneticiyi rahatsız ettiği öğrenildi.

ANKA’ya verilen bilgiye göre çok sayıda AK Partili yönetici, “İsmail Abi zamansız bir açıklama yaptı. Anayasa çalışmalarımızı gölgeledi. AK Parti sanki laiklik karşıtı gibi algılanmasına neden olabilir. Bu tür açıklamalar zaman olarak yersiz oldu” yönünde yakınmada bulundu. Öte yandan çok sayıda milletvekili de Kahraman’ın açıklamalarından rahatsızlık duyduklarını dile getirdi.

 

AÇIKLAMA MYK’DA DA OKUNDU

Öte yandan AK Parti MYK toplantısı devam ederken, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın laiklik sözleri ile ilgili açıklaması MYK toplantısına da ulaştı. Kahraman’ın açıklaması MYK toplantısında değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.