Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul gündem özeti çin türkiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 17 Mart 2024 Pazar Gündemi

Aksakal’dan Arınç'ın İstifası Üzerine Açıklama:  “Türkiye Bağırsaklarını Temizliyor.”

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Bülent Arınç'ın YİK Üyeliğinden istifasına ilişkin; “…ve istifa etti. Yetmez! Siyaset arenasından da çekilmeli. Türkiye bağırsaklarını temizliyor! " dedi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Bülent Arınç’ın istifası üzerine sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Aksakal yaptığı paylaşımlarda; “…ve istifa etti. Yetmez! Siyaset arenasından da çekilmeli. Türkiye bağırsaklarını temizliyor! Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, YİK Üyeliğinden istifasını kabul ettiği birinin herhalde AK Parti üyeliğinde kalmasını da kabul etmeyecektir. Olay Arınç’la da sınırlı değildir, destekçisi Cemil Çiçek için de irade oluşturulmalıdır. Takip ediyoruz.” sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.