Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Akşener’den Barış Pınarı Harekatı Açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı’nı ilişkin; "Bugün, bütün farklılıklarımız ve iç siyasette yaşadığımız tüm tartışmaları rafa kaldıracağımız gündür. Türk Ordusu cephede yerini aldığı anda, tek siyasi Partimiz “Al-Bayrağın Partisi”dir. Mehmetçiklerimizin, Fırat’ın Doğusuna girip, terör koridorunu yaracakları hususunda şüphemiz yoktur." dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Barış Pınarı Harekatına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. 

Akşener açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Silahlı Kuvvetleri’miz Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı’nı başlatmış bulunmaktadır. Bugün, bütün farklılıklarımız ve iç siyasette yaşadığımız tüm tartışmaları rafa kaldıracağımız gündür. Türk Ordusu cephede yerini aldığı anda, tek siyasi Partimiz “Al-Bayrağın Partisi”dir. Mehmetçiklerimizin, Fırat’ın Doğusuna girip, terör koridorunu yaracakları hususunda şüphemiz yoktur.

Türk Milleti ve ordusu, nice kahramanlık destanları yazmıştır, yazmaya da devam edecektir. Bu askerî harekât, her ne kadar terörizmle mücadele kapsamında yürütülüyor olsa da, Suriye’nin toprak bütünlüğüne ve siyasi birliğine aykırı sonuçlar doğurmamalıdır. Bu yüzden de, Türkiye Cumhuriyeti’nin, diplomatik yöntemleri de kullanarak mücadeleyi sürdürmesi gerektiği düşüncesindeyiz.

Allah Mehmetçiğimizin ayağını taşa değdirmesin, en kısa zamanda muvaffakiyet nasip etsin." 

Anahtar Kelimeler:
SuriyeAkşener
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.