Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Anayasa Çalışmalarına Erteleme Haberlerine AK Parti'den Cevap Geldi

Yazılı ve görsel basında ortaya çıkan “AK Parti anayasa çalışmalarını erteledi” yönündeki haberlerine AK Parti hükümeti sessiz kalmadı.

Başbakan Yardımcısı Lütfü Elvan, “Biz zik zak yapan parti değiliz, ağzımızdan ne çıktıysa onu yapacağız zamana yayma ipe un serme asla söz konusu değil” dedi. TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop da, “zamana yayma diye bir şey yok çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“AK Parti anayasa çalışmalarını bir süre askıya aldı” haberlerine AK Parti’nin üst düzey yetkililerinden açıklama geldi.

Meclis’te gazetecilerin bu yöndeki sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Lütfü Elvan, çıkan haberlerin doğru olmadığının altını çizerek, “Biz zik zak yapan parti değiliz, ağzımızdan ne çıktıysa onu yapacağız zamana yayma ipe un serme asla söz konusu değil. Parti olarak bunu yapağız bu değişikliğin arkasındayız. Kimsenin kaygısı olmasın.Komisyonumuz yoğun bir şekilde çalışıyor çalışmalar biter bitmez Meclis’e sunacağız” diye konuştu.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop da, anayasa çalışmalarının zamana yayılma konusuna, “Zamana yayma diye bir şey yok,  bizim çalışmalarımız sürüyor, AK Parti’nin  birikimi var, gerekli süre neyse bunu kullanacağız zamana yayma diye bir durum söz konusu değil” açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.