Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Bahçeli: Afrin Operasyonu Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afrin operasyonuna ilişkin “Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin” dedi.

Kızılcahamam’da parti yönetimi ve milletvekilleriyle kampta bulunan MHP lideri Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın başladığını duyurduğu Afrin operasyonuna ilişkin ilk değerlendirmesi “hayırlı olsun” oldu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Toplantı sırasında Afrin operasyonunun sahada fiilen başladığı haberini alan Genel Başkanımızın Sayın Devlet Bahçeli’nin ilk sözleri ‘Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin” şeklinde olmuştur’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.