Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı

Bakan Arslan’dan Bayram Mesajı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bayram mesajını yayınladı. Arslan mesajında, “Bayramın, bilhassa komsularımız ve İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

Çalışma arkadaşlarının ve vatandaşların bayramını kutlayan Bakan Arslan mesajının devamında şunları kaydetti:

“Rahmet, merhamet ve bereket ayı mübarek Ramazan-i Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bu vesileyle, Ramazan Bayramı’nızı en kalbi dileklerimle kutluyor; bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum. Bayramlar, toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır.Bu vesileyle de değerli vatandaşlarımızın bayram seyahatlerinde, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olmalarını; uykusuz, yorgun veya alkollü biçimde araç kullanmamalarını rica ediyorum. Ben, bu duygular içinde, yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm vatandaşlarımızın; bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı, en kalbi duygularımla kutluyorum”.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.