Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE ırak suriye türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Aydın Valisi Yakup Canbolat

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: "KHK Hazırlıkları Tamamlandı"

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, yeni bir KHK’nın yakın zamanda çıkacağını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Meclis’te Parlamento Muhabirleri Derneği’ni ziyaret etti.

Siyasilerin ve gazetecilerin ülkenin geleceği için birlikte çalıştıklarını ve koştuklarını kaydeden Bozdağ, “Türkiye’de en çok çalışan gazeteciler siyasileri izleyen muhabirler. Bizim kaderimiz ile gazetecilerin kaderi birbirine benziyor. Siyasiler ve gazeteciler ülkenin geleceğini belirlemek üzere birlikte çalışıyorlar ve birlikte koşuyorlar. Ben de buraya koşarak geldim” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, gazetecilerin “erken seçim iddialarına” ilişkin sorularına, “Erken seçim yok, vaktinde seçim var. AK Parti iktidarları döneminde seçimler vaktinde yapıldı. 2007’de istisnai bir durum vardı. Onun için seçim 6 ay önce yapılmıştı. Seçim vaktinde yapılacak. Ancak bunu gündemde tutmak isteyen çevreler var” karşılığını verdi.

"YENİ KHK"

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, FETÖ tarafından Bylock’a yönlendirilen 11 bin 480 kişi arasından tek delil ‘mor beyin’ tuzağı olanların belirlenmesi amacıyla  yapılan çalışmaların tamamlandığını ve bununla ilgili KHK’nın yakın zamanda çıkacağını açıkladı.

Bozdağ, “Son KHK ile ilgili hazırlıklar tamamlandı. Kurumlarına iadeleri çıkacak KHK ile yapılacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.