Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Başbakan Yıldırım: Bizim Siyasetten Muradımız Canlar Kurtarmaktır

Başbakan Binali Yıldırım, “Barış içinde, kardeşlik içinde birbirimizin hukukunu gözeterek demokrasimizi güçlendireceğiz, geleceğimizi inşa edeceğiz. Devletimiz ve milletimiz adalet, hukuk ekseninde var olmaya devam edecek. Bizim siyasetten muradımız canlar kurtarmaktır” dedi.

Başbakan Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Necip Fazıl Kısakürek Ödül Töreni’ne katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Yıldırım, küçük dünyaları yazarların ve sanatçıların büyüttüğünü söyleyerek, “Medyamız en az magazin ve spor kadar sanata, edebiyata, düşünceye de ilgi göstermelidir. Zira kalıcı ve yol gösterici olan sanattır edebiyattır, düşüncedir. Ruhlarımızın ve gönüllerimizin ihtiyacı da budur. Barış içinde, kardeşlik içinde birbirimizin hukukunu gözeterek demokrasimizi güçlendireceğiz, geleceğimizi inşa edeceğiz. Devletimiz ve milletimiz adalet, hukuk ekseninde var olmaya devam edecek” şeklinde konuştu. Sezai Karakoç’tan, “Bu evrensel yangında bir can da siz kurtarın” alıntısını yapan Başbakan Yıldırım, “Bizim siyasetten muradımız canlar kurtarmaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.