Öne Çıkanlar tbmm gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi palandöken çin Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı

Başbakan Yıldırımdan Bağımsızlık Referandumu Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) yapılacak bağımsızlık referandumunun ulusal güvenlik meselesi olduğunu belirterek, “Bu konuda gereken her türlü adım ve adımları atacağımız konusunda kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.

Başbakan Yıldırım, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 25 Eylül’de yapılacak bağımsızlık referandumuna ilişkin açıklamada bulundu. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Yıldırım, “Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin düzenlemeyi planladığı referandum, ülkemiz için bir ulusal güvenlik meselesidir. Bu konuda gereken her türlü adım ve adımları atacağımız konusunda kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.