Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Başbakan Yıldırım’dan Kılıçdaroğlu’na: Sen O Soruyu Adaları Teslim Edenlere Sor

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Benim sözüm var adaları geri alacağım. Adalar, bizim mi Yunanistan’ın mı?’ diye soruyor. Sen o soruyu bize soracağına git de zamanında bu adaları teslim edenlere sor” dedi.

Başbakan Yıldırım, AK Parti Niğde 6. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. Yıldırım, Türkiye’nin, milli mutabakatla, ittifakla gücünü birleştirmeye, büyümeye devam edeceğini ifade ederek, “Başkalarının yıkıcı ve eleştiri dolu eylemleri, bizi asla yolumuzdan çevirmeyecek” dedi.

“Onlar Ancak Maket Yaparlar”

Konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerde bulunan Yıldırım, şunları kaydetti:

“Maalesef bu ana muhalefet partisi başkanında yalan gani, arkasından yetişmenin imkanı yok. Yani 15 yıldır 25 bin kilometre bölünmüş yol yaptık, O’nun yalanları bundan daha fazla tutuyor. Bugün konuşmasında ‘Benim sözüm var adaları geri alacağım. Adalar, bizim mi Yunanistan’ın mı?’ diye soruyor. Sen o soruyu bize soracağına git de zamanında bu adaları teslim edenlere sor. Evvelsi gün de gelmişler Bor’da uçak maketi açmışlar, onların yapacağı makettir, başka bir iş yapamazlar. Onlar ne havaalanı yapabilir, ne bölünmüş yol ne de hızlı tren yapabilir. Ancak oyuncaklar yapabilirler, oyuncaklarla da oynamaktan başka hiçbir şey yapamazlar. Türkiye Cumhuriyeti tarihine bakın hizmet hep sağ iktidarlarda yapılmış.”

Hızlı Tren

Yıldırım, Niğdeli vatandaşlara hızlı tren müjdesini verirken, “Ama şunu bilin dünyanın hiçbir yerinde hızlı trenler veya trenler şehrin merkezine girmez, girdiği zaman şehri ikiye böler, siz de diyeceksiniz ki 'bunu dışarı alın.' Onun için Niğde’ye bu hızlı tren olabildiğince yakın bir yerden geçecek. Ne kadar yakın, 20 kilometre. Orayı da bağlayacağız, o kadar basit” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.