Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Bozdağ: Bunlar 21. Yüzyılın Beyinsizleri, DEAŞ’ın Batı Versiyonudur

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, içlerinde Fransa’nın eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin de bulunduğu bazı yazar ve siyasetçilere ağır eleştirilerde bulunarak, “Fransa eski cumhurbaşkanı, azılı İslam düşmanı Sarkozy dahil 300 Fransız yazar, siyasetçi, şiddet ve Yahudi düşmanlığı yayıyor iftirasıyla Kur’an’dan bazı ayetlerin çıkartılmasını istemişler. Bunlar 21.yüzyılın beyinsizleri, barbarları ve Ebu Cehilleridir, DEAŞ’ın batı versiyonudur” dedi.

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Fransız yazar ve siyasetçilerin Kur’an-ı Kerim’den bazı ayetlerin çıkartılması gerektiği yönündeki açıklamalara karşı ağır eleştirilerde bulundu. Bozdağ şunları kaydetti:

“Fransa eski cumhurbaşkanı, azılı İslam düşmanı Sarkozy dahil 300 Fransız yazar, siyasetçi, şiddet ve Yahudi düşmanlığı yayıyor iftirasıyla Kur’an’dan bazı ayetlerin çıkartılmasını istemişler. Bunlar 21.yüzyılın beyinsizleri, barbarları ve Ebu Cehilleridir; DEAŞ’ın batı versiyonudur.

Nice Ebu Cehiller, Sarkozy’den daha kudretli daha azılı nice İslam düşmanları Kur’an’ı yok etmek, bu mümkün değilse tahrif etmek, bu da mümkün değilse bazı ayetleri Kur’an’dan çıkarmak istediler ama başaramadılar hepsi yok oldular ama Kur’an var ve kıyamete kadar da var olacaktır.

Sadece Sarkozy ve onun gibi hamakatin zirvesindeki İslam düşmanları değil bütün İslam düşmanları ve hatta tüm insanlar, cinler ve şeytanlar bir araya gelseler dahi Kur’an’ın veya bir suresinin ya da bir ayetinin benzerini getiremezler ve de Kur’an’ı asla değiştiremezler. Kur’an-ı Kerim’i Peygamberimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V.) vahyedip onun elçiliği ile insanlara tebliğ ettiren de Yüce Allah’tır; kıyamete kadar Kur’an-ı koruyacak da Yüce Allah’tır.”

Bozdağ'ın paylaşımlarında En’am ve Bakara surelerinden ayetler de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.