Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye

Bozdağ’dan Cumhurbaşkanı  Erdoğan Tweetleri

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, “Rabbim, Cumhurbaşkanımızı korusun ve her işinde yardımcısı olsun. Cumhurbaşkanımızı yenmek isteyenler bilmeli ki Rabbimin koruduğu ve yardım ettiğini; milletimizin duası/reyiyle desteklediğini kimse yenemez” paylaşımında bulundu.

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve gelişinin üçüncü yıldönümü vesilesiyle Twitter’dan paylaşımlarda bulundu. “Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, pek çok tehlike, tehdit ve saldırıyı bertaraf etti; büyük başarılara imza attı” diyen Bozdağ, şunları kaydetti:
“Milletimizin duası ve her daim verdiği destekle Cumhurbaşkanımız, milletimize ve devletimize gece gündüz durmaksızın hizmet etmiştir. Milletimizin/devletimizin onurunu ve hukukunu, içerde/dışarda milletimizin ve devletimizin büyüklüğüne uygun temsil etmiş ve korumuştur. Milletimize ve devletimize düşmanlık edenlerin kabusu olan Cumhurbaşkanımızın daima muhafızı ve yardımcısı yüce Rabbim olmuştur. Rabbim, Cumhurbaşkanımızı her türlü tehlike, tehdit ve saldırıdan muhafaza etsin; Cumhurbaşkanımızın sıhhatini korusun ve ömrünü uzun etsin; Rabbim, bugüne kadar olduğu gibi bugün de ve gelecekte de daima Cumhurbaşkanımızı korusun ve her işinde yardımcısı olsun. Rabbim girdiği her seçimde ve her işte daima yardımcısı olsun ve ona düşmanlık edenlere/edeceklere fırsat vermesin... Amin. Cumhurbaşkanımızı yenmek isteyenler bilmeli ki Rabbimin koruduğu ve yardım ettiğini; milletimizin duası/reyiyle desteklediğini kimse yenemez.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.