Öne Çıkanlar tbmm palandöken gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi

CHP'li Torun: “Partimiz Henüz Hiçbir Belediye Başkanı Adayının İsmini Açıklamamıştır”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Partimiz henüz hiçbir belediye başkanı adayının ismini açıklamamıştır.  Medyada bu konuda çıkan haberler,  gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, Belediye başkan adaylarının belli olduğuna dair çeşitli basın yayın organlarında yer alan haberlerle ilişkin açıklama yaptı. CHP’nin aday açıklama sürecinin henüz başlamadığını söyleyen Torun, “Çok sayıda aday adayımız var ve bu durum partimizin dertlere derman olacağını gösteriyor, halkımızın umudu olduğumuzu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

 “Partimiz henüz hiçbir belediye başkanı adayının ismini açıklamamıştır. Medyada bu konuda çıkan haberler, gerçeği yansıtmamaktadır” diyen Torun, partilerine başvuran çok sayıda aday adayı olduğunu belirterek, “Aday belirleme sürecimiz devam ediyor. Bu süreç sonunda en doğru adayları belirleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 

“MEDYANIN VE ADAY ADAYI ARKADAŞLARIMIZIN DA BİRAZ DAHA SABRETMESİ GEREKİYOR”

Bütün aday adayı arkadaşlara sevgilerini ve saygılarını sunduğunu belirten Torun, “Yarış sürüyor. Ön seçim dâhil çok çeşitli yöntemlerle adayımızı belirleyeceğiz ve akabinde ilan edeceğiz. Bir oy fazla oy alacak arkadaşımızı tespit etmek üzere kılı kırk yararak çalışıyoruz. Kimse genel merkez açıklamaları dışında yapılan yorumları dikkate almasın. Partimize ilgi gösteren medya mensuplarına da çok teşekkür ediyorum. Adaylarımızı genel merkezin onayıyla açıklamak için medyanın da aday adayı arkadaşlarımızın da biraz daha sabretmesi gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.