Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Kırca için başsağlığı diledi

ANKARA (ANKA)  - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Levent Kırca gibi yöneticilerle alay edebilen sanatçıların baş tacı edildiği bir Türkiye’den, toplumla alay eden yöneticilerin başta olduğu bir Türkiye’ye maalesef geldik” dedi.

Kılıçdaroğlu, Sanatçı Levent Kırca’nın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Büyük bir halk sanatçısını, özgür, onurlu bir Cumhuriyetçiyi kaybettik” diyen Kılıçdaroğlu, Kırca’nın topluma ayna tutan ve insanın güzelliğini, saf ve temiz hiciv zenginliğini yaşatan, gerçek bir emekçi olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu, “Kırca gibi yöneticilerle alay edebilen sanatçıların baş tacı edildiği bir Türkiye’den, toplumla alay eden yöneticilerin başta olduğu bir Türkiye’ye maalesef geldik. Levent Kırca toplumun gücüydü. Kaybımız büyüktür. Sanatını, hatırasını, eserlerini yaşatalım. Ruhu şad olsun” dedi. (ANKA)

(GO/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.