Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye türk telekom

CHP’de Grup Başkanvekilliklerine Altay Ve Özel Yeniden Seçildi

CHP Grup Başkanvekilliklerine Engin Altay ve Özgür Özel yeniden seçildi. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı yapılan grup toplantısında TBMM Başkanlık Divanı ve grup organları için seçim yapıldı.

27 KOLTUK İÇİN YARIŞ

Kapalı grup toplantısında Grup Başkanvekilliği (3 üye), Grup Yönetim Kurulu üyeliği (9 üye), Grup Denetçi üyeliği (2 üye), Grup Disiplin Kurulu üyeliği (7 asıl, 2 yedek üye), TBMM Başkanvekili (1 üye), TBMM Katip üyeliği (4 üye), TBMM İdare Amiri (1 üye) seçimi için milletvekilleri oy kullandı.

Toplantıda 3 grup başkanvekilliği için 10 aday yarıştı. Üçüncü turda 7 aday yarışa katıldı. CHP Grup başkanvekillerine üçüncü turda seçilebilmek için yeterli olan 66 oyu aşarak 67 oy alan Engin Altay ve Özgür Özel seçildi. CHP Grup başkanvekilliği seçiminde milletvekilleri dördüncü turda oy kullanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.