Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE akbank Entübe Sayısı

CHP’den Bakanlar Kurulu’na İlk Değerlendirme: Profili Zayıf Danışmanlar Kurulu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, yeni kabineyi “Profili zayıf bir kabine, Türkiye’nin sorunlarını çözme kapasitesi yok. Tek adam profiline uygun, eş, dost, aileden 'danışmanlar kurulu' oluşturulmuş” sözleriyle değerlendirdi.

Tezcan ANKA’ya yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu’nu değerlendirdi. Tezcan, şöyle dedi:

“Bu sistem sandıklı diktatörlüktür, sandıklı diktatörlük altında kabineye büyük umut bağlayanlardan değiliz. Bu nedenle Bakanlar Kurulu, tek adam rejimi altında sadece bir danışmanlar kadrosu gibi görülebilir. Profili zayıf bir kabine, Türkiye’nin sorunlarını çözme kapasitesi yok. 25 Haziran’da dövizin düşeceği, piyasanın rahatlayacağına ilişkin Erdoğan’ın vaatleri vardı. Seçim bitti, tersine problemlerin daha da artma eğiliminde olduğunu görüyoruz. Enflasyon da son 15 yılın en yüksek düzeyinde. Umut bağlanacak bir kabine değil. Tek adam profiline uygun, eş, dost, aileden 'danışmanlar kurulu' oluşturulmuş.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.