Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

CHP’li Biçer’den Bakana; ”Bütçeniz Mi Yok Çıkarınız Mı?”
CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Manisa’nın Salihli ilçesinin Caferbeyli (köyü) Mahallesinin İzmir-Ankara asfaltına olan takribi 250metrelik mesafesinin asfaltlanmamasının ve insanların alenen mağdur edilmesinin sebebini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a sordu.

CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer; “Manisa’nın Salihli ilçesinin Caferbeyli (köyü) Mahallesinin İzmir-Ankara asfaltına olan mesafesi takriben 250 metredir. Bütün dünyaca bilişim, teknoloji ve uzay çağı diye anılan bir çağda yaşamamıza rağmen bu 250 metrelik yola halen asfalt atılmamış, kışları bataklık haline dönüşmekte olup ne memleketimize ne de şehirlerimize yakışmaktadır!” diyerek konuya olan tepkisini ifade etti.

Bakan Arslan’a, “Karayolları Genel Müdürlüğü” bakım, onarım alanı içerisinde olmasına rağmen neden hala asfalt yapılmamıştır?” diye soran Biçer, “Bu yolun yapılmama sebebi Bakanlığınızın bu 250 metrelik alan için asfalt kaplaması yaptıracak kadar bütçesinin olmaması mıdır, yoksa 13 yıldır yol yaptık diye övünen AKP’nin buradan herhangi bir çıkar sağlayamayacak olması mıdır? Bu soruların cevaplanması gerekiyor, insanlar neden mağdur edildiklerini bilmelidir!” dedi.
            Ayrıca Salihli Kaymakamlığı’na daha önce defalarca imza listesi verilmiş olmasına rağmen 250 metrelik alanın sürekli ertelenmiş olmasının nedeninin de açıklanmasını isteyen Biçer konunun takipçisi olacağını ve bu yolun yapılmasının Anayasa’da yer alan Sosyal Devlet ilkesi ile birebir bağlantılı olduğunu ifade ederek “Burada bile hak ihlali var! Yol yaptık diyenler çıkarı olmadığı için mi burayı da yapmıyorlar?” dedi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.