Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka

CHP’li Erdem'den İlgezdi Açıklaması: “Karar Süleyman Soylu Eliyle Gerçekleştirilmiş Bir Darbe Girişimi”

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasına ilişkin, “Bu karar Süleyman Soylu eliyle gerçekleştirilmiş bir darbe girişimidir. Milli iradeye karşı yapılmıştır. Meselenin başka bir boyutu yoktur” dedi.

CHP'li Erdem, bugün İçişleri Bakanlığı kararıyla Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi’nin görevden alınmasına tepki göstererek açıklama yaptı. “Halkımızı CHP'li belediyelere sahip çıkmaya çağırıyorum” ifadelerini kullanan Erdem, AK Parti’nin “Man Adası” ve Rıza Sarraf krizini gündemden düşürmek için böyle bir operasyon yaptığını belirtti.

Erdem, açıklamasında “FETÖ’cü belediye başkanlarını bando ve mızıka ile uğurlayan AKP, muhalefet belediye başkanlarını ise görevden alıyor. Bu karar Süleyman Soylu eliyle gerçekleştirilmiş bir darbe girişimidir. Milli iradeye karşı yapılmıştır. Meselenin başka bir boyutu yoktur. AKP’nin bu sindirme planı halkın adalet duvarına toslayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.