Öne Çıkanlar palandöken gündem tbmm chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi

CHP’li Kaya’dan Yerli Ve Milli Ürün Çağrısı

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, yerli ve milli ürünlerin etiketlerine kalp şeklinde Türk bayraklarının konulmasını önerdi.

Kaya, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında marketler başta olmak üzere tüm satış noktalarında yerli ve milli ürünleri öne çıkaran, görünür kılan, uygulama ve düzenlemeler yapılmasını ve tüketicileri bilinçlendirme kampanyalarının düzenlenmesini istedi. Kaya, "Yerli ve milli ürünlerimizin kolaylıkla tanınmasını ve öne çıkmasını sağlayacak bir etiket düzenlemesinin yapılmasını ve yerli ürünlerimizin kolaylıkla tanınmasını sağlayacak üzerlerine kalp şeklinde Türk bayraklarının koyulmasını öneriyoruz. Yerli ve milli ürünlerimizin etiketlerine kalp şeklinde Türk Bayrağı koyulması bu ürünlerimizin kolaylıkla tanınmasını, fark edilmesini, belki de alışveriş yaparken tercih edilmesini sağlayacaktır" dedi.

CHP’li Kaya, başta "saray" ve devlet kurumları olmak üzere kamuda, yerli ve milli ürünlerin kullanılmasının sağlanması ve tasarruf konusunda ciddi önlemler alınması gerektiğini de kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Chp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.