Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

CHP’li Öztrak: “Fikirleri, Dosyaları, Kitapları Hala Yol Gösteriyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Kalpaksız Kuvvacı, araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu'nun katledilişinin üzerinden 28 yıl geçti. Fikirleri, dosyaları, kitapları hala yol gösteriyor." dedi. 

CHP Sözcüsü Öztrak sosyal medya hesabından araştırmacı gazeteci, yazar Uğur Mumcu'nun katledilişinin 28. yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. 

Öztrak mesajında; "Kalpaksız Kuvvacı, araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu'nun katledilişinin üzerinden 28 yıl geçti. Fikirleri, dosyaları, kitapları hala yol gösteriyor. Bir kere daha saygı ve rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.