Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım’dan Açıklama

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim yasaklarının kalkması sonucu kamera karışına geçerek açıklamada bulundu. Yıldırım, "Şu an itibariyle rakibim yarışı önde götürüyor. İmamoğlu'nu tebrik ediyorum. İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını diliyorum" dedi. 

Yıldırım,  Şu saat itibarı ile saat 19.16 itibarı ile Yüksek Seçim Kurulu seçimlerin sonuçları ile ilgili yasağı kaldırmış bulunuyor. Şu an itibarı ile seçimleri rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. kendisini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum." dedi. 

Bu seçim kampanyası boyunca bizlerle beraber yoğun bir çalışma içerisine giren elinden gelen gayreti gösteren  yakın çalışma arkadaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, bizi dinleyen projelerimizi anlatma fırsatı veren istanbulumuzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda da büyük fedakarlık gösteren ailemede de teşekkür ediyorum. 

Sabah oy kullanırkende söylediğim gibi seçim demek, delokrasi demektir. bu seçimlerle Türkiye'de demokrasının en iyi şekilde kusursuz işmediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Elde edilen sonuçlar tabiki kesin olarak daha sonra açıklanacaktır. Ben bu sonuçların İstanbulumuza, İstanbul'un geleceğine hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda, İstanbulluların yararına yapacağı her türlü iştede kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Bununda bilinmesini istiyorum. Bir kez daha İstanbulluların verdiği kararın gelecek 5 yıl için kadınlarımız, çocuklarımız ve İstanbul'da yaşayan 15 milyon için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.