Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse vizyona girecek yeni filmler Cuma günü vizyona girecek yeni filmler türk telekom Aubameyang avokado maskesi avcılar belediye başkanı handan toprak Yıllık Gelir Vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı mı avro avea kayseri belediye başkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Al Sani İle Çalışma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani çalışma yemeğinde bir araya geldi. Yemekte Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da hazır bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. Erdoğan, Al Sani’yi resmi törenle karşıladı ve ikili çalışma yemeğine geçti. Yemeğe Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da katıldı. Erdoğan ve Al Sani, 15 Ocak’ta da Beştepe’de bir çalışma yemeğinde bir araya gelmişti.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani çalışma yemeğinde; ikili ilişkiler ve bölgesel konular hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur. Sayın Şeyh Temim, görüşmede, Katar olarak Türkiye’ye 15 milyar dolar yatırım paketini hızlıca hayata geçireceklerini ifade etmişlerdir.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Katar Maliye Bakanı Ali Şerif el-İmadi’nin de hazır bulundukları görüşmede iki lider, Türkiye-Katar arasındaki ilişkileri her alanda daha da geliştirme hususundaki kararlılıklarını teyit etmişlerdir." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.