Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kalkınma Alanında Daha Büyük Hamleler Başlatacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şimdi, Milletimizle birlikte Yeni Türkiye'yi inşa dönemine giriyoruz. Bir yandan demokratik kazanımlarımızı ileriye taşırken, diğer yandan kalkınma alanında daha büyük hamleler başlatacağız” paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından Twitter’dan değerlendirmelerde bulundu. AK Parti’nin yolunun ve kaderinin Türkiye ve “millet” ile birleştiğini belirten Erdoğan, 27 Ağustos 2014’te, "Her bitiş yeni bir başlangıçtır" dediğini anımsatarak, şunları kaydetti:
“Cumhurbaşkanlığına aday olurken, bunun bir Hatime değil Fatiha olduğunu, yeni bir başlangıç olduğunu ifade etmiştik. Bugün bir kez daha besmelemizi çekiyor, Fatiha'mızı okuyor, daha büyük hedefler için, daha çok çalışmak üzere, yeni bir başlangıç yapıyoruz. Şimdi, Milletimizle birlikte Yeni Türkiye'yi inşa dönemine giriyoruz. Bir yandan demokratik kazanımlarımızı ileriye taşırken, diğer yandan kalkınma alanında daha büyük hamleler başlatacağız. AK Parti olarak, kurulduğumuz günden beri milletimizi hiç hayal kırıklığına uğratmadık. İnşallah bundan sonra da uğratmayacağız. Bize güvendiği, inandığı, en zor zamanımızda dahi yanımızda yer aldığı için milletimin her bir ferdine yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbime bizi bugünlere eriştirdiği, yeniden kucaklaşmamızı sağladığı için hamd ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.