Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kredi Derecelendirme Kuruluşlarına: Bırakın O Sahtekarları

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Siz bizim arkamızda olduğunuz sürece merak etmeyin Türkiye’nin öyle anlatıldığı gibi yok bilmem kredi derecelendirme kuruluşları şöyle, böyle söylemiş bırakın o sahtekarları, düzenbazları bırakın” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu mezuniyeti için bulunduğu Balıkesir’de kıldığı Cuma namazının ardından vatandaşlara hitap etti. 24 Haziran seçimlerinde kendisine ve partisine Balıkesir’den çıkan yüzde 50’ye yakın oy için vatandaşlara teşekkür eden Erdoğan, “Şimdi yaklaşan Mart 2019 seçimlerinde sizlerle beraber çok daha güçlü bir şekilde kararlı mıyız?” sorusunu sordu. Erdoğan, vatandaşlardan gelen “evet” cevabı üzerine “sağ olasınız” dedi.

"Onların Dolarları Varsa Bizim Allah'ımız Var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomik dalgalanma ve Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybına ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Onların Dolarları varsa bizim Allah’ımız var. Dolarlarla molarlarla bu milleti asla çöktüremezler. Batının ekonomik tehdidi, bize ekonomik savaş ilan etmesi hiçbirisi bizi sindiremez. Biz kararlı bir şekilde yola devam ediyoruz. Siz de bu noktada evvel Allah kararlı olun, dik durun ve biz size güveniyoruz. Siz bizim arkamızda olduğunuz sürece merak etmeyin Türkiye’nin öyle anlatıldığı gibi yok bilmem kredi derecelendirme kuruluşları şöyle, böyle söylemiş bırakın o sahtekarları, düzenbazları bırakın. Onlar bizim için çok şeyler söylediler. Bu dünyada batan ülkelere bir anda 4 derece artırmak suretiyle not veren bunlar teşkilatlardır. Bunlar böyle teşkilat. Biz işimize bakalım, ne durumdayız ona bakalım. Elhamdülillah turizmde patladık, istihdam gayet iyi, tarım hayvancılık evvel Allah iyi gidiyoruz. Güçlü bir Kurban Bayramı geçirdik. 4 milyon civarında hayvan kurban edildi bu noktadayız ve daha iyi olacağız.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.