Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriyelilere Maaş Ödendiği İddiasına Yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriyelilere maaş ödendiği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını yineleyerek, “Biz sadece benim fakir vatandaşıma biz maaş veriyoruz. Belki de burada içimizde şu anda fakir-fukara, garip-gureba kaymakamlıklardan maaş alan yüzlerce, binlerce insan var. Evde engellilere, hastalara, bakım yapanlara biz maaş veriyoruz öyle mi? Bunları biliyorsunuz zaten. Suriyelilere özellikle kamplarda yaşayanlara bizler gıda, ilaç, eğitim, hastane bu tür destekler veriyoruz, bunların dediği şekilde değil, ama CHP hep yalan üzerinedir” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe Belediye Binası önünde düzenlenen toplu açılış töreninde Suriyelilere maaş ödeniyor iddialarına yanıt verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriyelilere maaş ödendiği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını yineleyerek, “Biz sadece benim fakir vatandaşıma biz maaş veriyoruz. Belki de burada içimizde şu anda fakir-fukara, garip-gureba kaymakamlıklardan maaş alan yüzlerce, binlerce insan var. Evde engellilere, hastalara, bakım yapanlara biz maaş veriyoruz öyle mi? Bunları biliyorsunuz zaten. Suriyelilere özellikle kamplarda yaşayanlara bizler gıda, ilaç, eğitim, hastane bu tür destekler veriyoruz, bunların dediği şekilde değil, ama CHP hep yalan üzerinedir” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul sevdasının yeni olmadığını, bu şehrin büyüdüğü, eğitim gördüğü, hayata atıldığı, siyasete girdiği bir şehir olduğunu belirterek, “Bulunduğumuz tüm görevlerde bu şehri İstanbul’a ibadet şevkiyle hizmet ettik. Yolları çamur ve çukurdan geçilmeyen, sokaklarını çöplerin istila ettiği, havası kirli, suyu akmayan, ulaşımı sıkıntılı bir şehri aldık, dünyanın en önemli metropollerinden biri hâline getirdik” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.