Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu. Kalın, "3600 ek gösterge için  imamlar, öğretmenler, polisler, hemşeriler ya da sağlık çalışanları için çalışma devam ediyor." dedi. 

Kalın açıklamasında ; “Bildiğiniz gibi bu Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce söz verdiği bir konudur. Dediğiniz gibi, imamlar, öğretmenler, hemşeriler ve polisler ya da sağlık çalışanları ve polisler diyelim, 4 ana kategoride çalışanlarımızın 3600 ek göstergeye çıkartılmasıyla ilgili verdiği sözle ilgili çalışma devam ediyor. Ve bunların dördünün birden bir paket hâlinde tamamlanması şu anda planlanıyor, bununla ilgili çalışmaları arkadaşlarımız yürütüyorlar, farklı meslek sektörleri olmakla birlikte bunların bir araya getirilerek tek bir paket hâlinde geçirilmesi planlanıyor. Dolayısıyla çalışma devam ediyor, herhangi bir gündemden çıkarma ya da bir unutma diye bir şey söz konusu değil, bununla ilgili çalışma tamamlandığında Cumhurbaşkanımızın bu vaadi de yerine getirilmiş olacak:” dedi.

Kalın,  tarih var mı sorusuna ise; “Henüz bir tarih yok, veremiyorum, çünkü bu birtakım tabi idari ve mevzuatla ilgili düzenlemeler gerektiren bir konu, ama konunun yakinen takip edildiğini ifade edebilirim.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ÖĞRETMENLER
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.