Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

"Damat Beyin Kibirli Ve İnsanların Zekasını Aşağılayan Tavrı Devam Ettikçe İşler Düzelmez"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Türkiye’nin borcunu 130 Milyar Dolardan 450 Milyar Dolara çıkarıp üstüne fon sağlayıcıları aptal yerine koymanın ağır faturasını ödüyoruz. Türkiye’yi dış kaynağa muhtaç bırakan Damat Beyin kibirli ve insanların zekasını aşağılayan tavrı devam ettikçe işler düzelmez." dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, sosyal medya hesabından ekonomik gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Erdoğdu, "Damat Bey geçmişte “Bizim seçmene uzaya dört şeritli yol yapacağız desek inanırlar” demişti. Damat Bey Londra’da fon sağlayıcılarla toplantı yaptı ve fon sağlayıcıları da böyle kaldırabileceğini düşündü. Bu toplantının hemen öncesinde en olmayacak işler yapıldı.


Bankaların TL SWAP işlemlerinde limit binde beşe indirdi. Bu Türkiye’ye giren çıkamaz imasıydı, bu fahiş bir hataydı. Üstüne karşısındakileri aptal yerine koyar gibi rezervlerle ilgili “Yeterince rezervimiz var” gibi gerçek olmayan cümleler kurunca dolar patladı.

Türkiye’nin borcunu 130 Milyar Dolardan 450 Milyar Dolara çıkarıp üstüne fon sağlayıcıları aptal yerine koymanın ağır faturasını ödüyoruz. Türkiye’yi dış kaynağa muhtaç bırakan Damat Beyin kibirli ve insanların zekasını aşağılayan tavrı devam ettikçe işler düzelmez." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.