Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

DSP Genel Başkanı Aksakal, "Atatürk'ün İlke Ve Devrimleri Yol Göstericimiz Olacak”

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, "Atatürk'ün ilke ve devrimleri yol göstericimiz olacak, kurduğu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Ne mutlu Türk’üm diyene!” dedi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 80.nci yılı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

DSP Genel Başkanı Aksakal yayımladığı mesajında; "Dünya’da ilk kurtuluş savaşını vererek yedi düveli Anadolu topraklarından sürüp çıkaran, ardından laik, demokratik, sosyal hukuk devleti olarak Türkiye Cumhuriyetini kurarak 620 yıl “kulluk” düzeyinde bırakılmış bir milleti özgürlüğüne kavuşturan ve sadece bizim değil tüm dünya milletlerinin hayranlığını kazanmış ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ölümünün 80.nci yılında saygı, minnet, bağlılık ve şükran duygularımla bir kez daha yâd ediyorum.


Demokratik Sol Parti ve DSP’liler var oldukça ATATÜRK’ün ilke ve devrimleri yol göstericimiz olacak, kurduğu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Ne mutlu Türk’üm diyene!” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.