Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

DSP Genel Başkanı Aksakal: "Siz Hangi Milletin Cumhurbaşkanısınız?"

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Sadece bir  yerleristediği için yaşanan Anayasa Değişikliği Referandumu süreci her geçen gün biraz daha ilginç gelişmelere sahne oluyor." dedi.

Aksakal Yayımladığı basın açıklamasında; Değişikliğin savunucuları, dün söylediklerini halkın unuttuğunu zannederek bugün tam aksi açıklamalarını hiçbir yüz kızarması olmadan topluma dayatmaya çalışıyor.
 
15 yılın bilançosunun hukuki sorumluluğundan kurtulma gayretiyle ülkeyi içine sürükledikleri bu ortamda artık kimliğini ve kişiliğini yitirmiş basiretsiz bir yönetimle karşı karşıyayız.
 
Tek millet diyoruz. Dikkat edin. Türk demiyoruz, Kürt demiyoruz, Laz, Boşnak, Roman demiyoruz, hepsini içine alan bir ifade kullanıyoruz. Yani 80 milyonuyla tek millet.” diyen bir Cumhurbaşkanı şu konuya da bir açıklık getirmek zorundadır.
 
O zaman bu milletin adı nedir? 
Siz hangi milletin Cumhurbaşkanısınız? 
 
Dünya 5’den büyüktür diyenler bilmelidir ki; Türkiye 1’den Büyüktür !
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.