Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Erdoğan Expo 2016 Hazırlıklarını Yerinde İnceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EXPO 2016 Botanik Fuar Alanı’nda yürütülen hazırlıkları inceleyerek, yetkililerden brifing aldı.

Cumhurbaşkanlığı’nın internet adresinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Antalya ziyareti ile ilgili bilgi ve fotoğraflar yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Antalya Havalimanı’nda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve diğer yetkililer karşıladı.

Havalimanından fuar alanına hareket eden Erdoğan, civardaki vatandaşlara otobüsten kısa bir konuşma yaptı. G-20 Zirvesi’ne ev sahipliği yapan Antalya’nın dünya çapında takdir kazandığını belirten Erdoğan, “Başarılı bir zirve oldu, ev sahipliğinize çok teşekkür ediyorum, takdir ediyorum, tebrik ediyorum. İnşallah şimdi de Botanik Fuarı ile kalıcı bir fuara Antalya ev sahipliği yapacak. Bu kalıcı fuarın adımlarını atıyoruz, hazırlıklar devam ediyor” diye konuştu.

Fuar alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Erdoğan, hazırlıklar hakkında yetkililerden brifing aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.