Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Eski Başbakan Davutoğlu, AK Parti'den İstifa Etti

AK Parti'nin ihracını istediği eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinden istifa etti.

Davutoğlu'yla birlikte AKP'den ihraçları istenen eski vekiller Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı'nın yanı sıra AKP eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de istifalarını açıkladı. Davutoğlu Beysukent'teki çalışma ofisinde düzenlediği basın toplantısında "Bugünden itibaren yeni bir siyasi hareketi inşa etmek ve yeni bir yola çıkmak bizim için hem tarihi bir sorumluluk hemde milletimize karşı yükümlülüğümüzün bir gereğidir. Bu çerçevede hangi siyasi görüşe mensub olursa olsun bu ülkenin geleceği için yüreği çarpan ve sorumluluk hisseden herkesi ve her kesimi ortak akıl çerçevesinde biraraya gelmeye ve birlikte çalışmaya davet ediyoruz. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.