Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

"Filistin Halkının Hakları Ve Kudüs Konusundaki Mücadelemizi Son Nefesimize Kadar Sürdüreceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Pursaklar’da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada; İsrail’in Müslümanların onur davası olan Mescid-i Aksa’yı postallarla kirletmeye cüret ettiğine dikkat çekerek, “Filistin halkının hakları ve Kudüs’ün İslam dünyası için taşıdığı öneme uygun şekilde yönetilmesi konusundaki mücadelemizi son nefesimize kadar sürdüreceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Pursaklar’da yapımı tamamlanan toplam yatırım bedeli 176 milyon lira olan 29 kalem eser ve hizmetin resmî açılış törenine katıldı. Yavuz Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.

24 Haziran seçimlerinde kendisini yüzde 78 gibi rekor bir oyla cumhurbaşkanlığına layık gören Pursaklar’a şükranlarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlardan yerel seçimlerde de, özellikle ezan düşmanlarına, sandıkta esaslı bir ders vermesini istedi.

“MESCİD-İ AKSA’NIN POSTALLARLA KİRLETİLMESİNE RIZA GÖSTERMEYECEĞİZ”

“Ülkemizde birileri ezanımızı ıslıklar da İsrail durur mu? Onlar da, Müslümanların onur davası olan Mescid-i Aksa’yı, Kubbet-üs Sahra’yı postallarıyla kirletmeye cüret ettiler” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin devamında şunları kaydetti: ”Allah’ın izniyle, bu millet ayakta olduğu sürece, hiç kimse ezanların semalarda yankılanmasına engel olamaz, Kudüs davasını bizlere unutturamaz. Mübarek mescidimize yapılan her saldırı karşısında bizi bulacaktır. Herkes sussa bile milletimizle birlikte biz susmayacağız. Ne ezanımıza yapılan saygısızlığı görmezden geleceğiz, ne Mescid-i Aksa’nın, Kubbet-üs Sahra’nın postallarla kirletilmesine rıza göstereceğiz.”

İsrail’in Başbakanı’nın, Müslümanlara uygulanan zulmü engellemek yerine, yaklaşan seçimlere yatırım yapmak amacıyla, sosyal medyada kendisini hedef aldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya fedailerini muhatap almayacağını belirterek, “Filistin halkının hakları ve Kudüs’ün İslam dünyasını için taşıdığı öneme uygun şekilde yönetilmesi konusundaki mücadelemizi son nefesimize kadar sürdüreceğiz” vurgusunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.