Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ’dan, Bahçeli’ye ‘17-25 Aralık’ Eleştirisi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Milletçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 17-25 Aralık olaylarındaki sözlerini hatırlatarak, Bahçeli’yi eleştirdi.
Milletçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son zamanlarda yaptığı ‘HDP Kapatılsın’ çağrıları, Boğaziçi Üniversitesi eylemleri, Amerika’daki Kongre binası baskını gibi konularla gündemi meşgul etiğini söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Bahçeli’nin neden 17-25 Aralık’la ilgili bir şey demediğini eleştirdi.

“17-25 ARALIK’IN HESABINI SORMAYA YEMİN EDEN BAHÇELİ, BUGÜN TEK KELİME ETMEMEKTEDİR”

Özdağ;” Sayın Bahçeli, taşıdığı tumturaklı sıfatların ağırlığı ve temsil ettiği mümtaz tabanı sayesinde ne söylediği ilgi çekenlerden biridir. Kendisine karşı muhataplık bu vech ile olup, sözlerinin ne mana içerdiğinin zamana ve mekana göre değişmesi ise ayrı bir muammadır. Zat-ı Alileri, “2013 yılı Haziran ayında tırmanan Gezi Parkı şiddeti, 2014 yılında gerçekleşen 6-8 Ekim olayları, 2015 yılının ikinci yarısından itibaren yeşeren hendek terörü, 15 Temmuz 2016'da vuku bulan FETÖ işgal denemesi ülkemizin mahvı için kurgulanan iç ve dış düşman saldırılarıdır.” diyerek tarihi gerçeklere bir atıf yapmıştır. Merakımızı mucip kılan ise mesela, 17-25 Aralık olayları hakkında niçin tek bir söz dahi sarf etmediğidir. Zira o günlerde çalışma odasındaki saati ‘17-25’e sabitleyip o haftayı yolsuzluk haftası bile ilan etmişti. Hatta hesap sormaya yeminler etmiş, bugün hain ilan ettiği Can Dündar ile aynı saatin önünde röportaj bile yapmıştı. Uygun gördüklerini! terör destekçisi ilan ederken, dün ağza alınmayacak sözlerle itham edip suçladığı AK Parti ve Gn. Başkanının koltuğuna sığınınca -söylenenler unutuluyor mu?” dedi.

“MADEM HDP KAPATILSIN İSTİYORSUNUZ, NEDEN BAŞVURU YAPMIYORSUNUZ?”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, MHP’nin, ‘HDP Kapatılsın’ çağrıları yaptığını ama hiçbir başvuru yapmadıklarının altını çizerek, “Madem HDP’nin bir an önce kapatılmasını istiyorsunuz, Siyasi Partiler Kanunu'nuna göre bu başvuruyu tek başınıza yapmanızda bir beis yok. Elinizi tutan mı var? Yoksa dert mi başka? Ya da HDP’nin kapatılmasını istemek, gerçekten kapatılmış olmasından daha mı çok siyasi getiri sağlıyor? Memleket meselesi olduğunda mangalda kül bırakmayan Sayın Bahçeli esasen taşın altına elini koymaktan ziyade taşın altına elini koyan insanların gölgesinde, sorumluluk almadan yetkili olmaya çalışan, güç devşiren bir siyasetçidir. Tıpkı Başbakan Yardımcısı olduğu dönemde Öcalan’ı kurtarmak için idam cezasını kaldıran yasal düzenlemeye sessiz kalarak zımmi destek verdiği gibi. Akabinde 57. Hükümet ortaklığında Öcalan ile İmralı da devam eden müzakerelerde sessiz kaldığı gibi.” şeklinde konuşarak eleştirilerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.