İnce’den 129 Milletvekiline: O Arkadaşlarımın Da Genel Başkanı Olacağım

CHP’li Muharrem İnce, “Parti içi yarışlarda milletvekillerinin hangi koşullarda açıklama yaptığını çok iyi bilirim. Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da genel başkanı olacağım” dedi.

İnce, olağanüstü kurultay tartışmaları devam ederken 129 milletvekilinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklamasına yanıt verdi.

İnce, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “16 yıl milletvekilliği, 4 yıl grup başkanvekilliği yaptım. Parti içi yarışlarda milletvekillerinin hangi koşullarda açıklama yaptığını çok iyi bilirim. Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da genel başkanı olacağım” dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZKAN’DAN SERT SÖZLER

Öte yandan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, İnce’nin bir önceki tweetinde sarf ettiği “Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor” şeklindeki sözlere sert yanıt verdi.

Özkan, Twitter üzerinden, “Sıradan ve kaba bir adamın kahraman gibi gösterilmesini sağlayacak koşulları ve durumu yaratan mücadeleler tarihte ortaya çıkabilirler.' ama bunların tarihi esir almalarına asla izin verilmez. CHP kendi diyalektiğinden koparılamaz. Tek adamlar değil CHP önemli” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.