Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Kılıçdaroğlu: "Engelli Bireylerimizin Önündeki Engelleri Kaldırmak Sosyal Devlet İlkesinin Gereğidir”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ""Engelli bireylerimizin önündeki fiziksel ve ekonomik engelleri kaldırmak Sosyal Devlet ilkesinin gereğidir… Bu ilkeden hareketle tüm hizmet ve hakların engelli bireylerimiz için daha erişilebilir olması öncelikli görevlerimizdendir." dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Engelli bireylerimizin önündeki fiziksel ve ekonomik engelleri kaldırmak Sosyal Devlet ilkesinin gereğidir… Bu ilkeden hareketle tüm hizmet ve hakların engelli bireylerimiz için daha erişilebilir olması öncelikli görevlerimizdendir. Engelli bireylerimizin toplumsal yaşama daha etkin katılması için gerekli tüm çalışmaları en kısa sürede gerçekleştirerek adalet ve eşitliğin sağlanacağının sözünü veriyor, engelli bireylerimize saygı ve sevgilerimi iletiyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.