Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

Kılıçdaroğlu'ndan Çağrı: “Çiftçilerin Borçlarını Silelim, Çiftçi Rahat Bir Nefes Alsın”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Açık çağrımdır! Gelin süratle parlamentoyu toplayalım, çiftçilerin borçlarını silelim, çiftçi rahat bir nefes alsın." dedi. 

CHP Genel Başkanı Dünya çiftçiler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Kılıçdaroğlu, "Bugün Dünya çiftçiler günü. bizim çiftçilerimiz borç batağında. Buradan çok açık çağrı yapıyorum. Parlamentadaki bütün milletvekillerine bütün siyasi partilere çağrı yapılayorum. Parlamento görevini yaptı. Tarım Kanununu çıkardı. 12 maddesine göre milli gelirin her yıl en az yüzde 1'i oranında çiftçiye destek verilecekti. Yıl 2006 şimdi 2020. hiçbir zaman yüzde 1'i verilmedi. Çiftçi borç batağında. çağrım çok açık herkesin anlayacağıı dilden çağrımı yapıyorum. Gelin süratle parlamentoyu toplayalım, çiftçilerin bütün borçlarını silelim, çiftçi rahat bir nefes alsın." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.