Meclis Olağanüstü Toplantıya 213 İmza İle Çağrıldı

AK Parti Grubu 213 milletvekilinin imzasıyla Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırdı.

Kuzey Irak tezkeresinin bir yıl uzatılmasını görüşmek üzere AK Parti Grubu Meclis’i 213 milletvekilinin imzası ile olağanüstü toplantıya çağırdı.

Parti Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş, Naci Bostancı ve Mehmet Muş, Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi’nin uzatılması amacıyla 213 milletvekilinin imza listesini Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a sundu. Kahraman, burada yaptığı konuşmada, yarın Meclis Genel Kurulu’nun saat 16’da toplanacağını duyurarak, tüm siyasi partileri toplantıya çağırdı. Tezkerenin süresi erkene alınarak bir yıl uzatılıyor. 25 Eylül’de Kuzey Irak’ta yapılması planlanan referandum sonuçlarının doğurabileceği risklere karşı Meclis, duruşunu gösterecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.