Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

MHP Ankara İl Başkanlığı’ndan Sokak Hayvanları İçin Kampanya Çağrısı

MHP Ankara İl Başkanlığı, kentte havaların aşırı soğuk gitmesini nedeniyle sokak hayvanlarının beslenme- barınma zorlukları yaşadığının altını çizerek, sokak hayvanlarına yönelik bir kampanya başlattıklarını duyurdu. MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, “Haydi, Ankaralılar bu kış hayvanlar üşemesin!” dedi.

Kampanyanın sokaktaki hayvanların bu kışı rahat geçirmesi amacıyla başlatıldığını belirten Baştuğ, ailelere seslendi. “Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde ailenizle birlikte kedi veya köpek kulübesi yaparak, kampanyamıza destek verebilirsiniz” diyen Baştuğ, kampanya ile hem çocukların sokak hayvanlarına yönelik duyarlılık kazanacağına hem de sokaktaki dostların yalnız kalmayacağına dikkat çekti.

Baştuğ, şunları söyledi:

“HAYDİ, ANKARALILAR BU KIŞ HAYVANLAR ÜŞÜMESİN!”

“Kampanyamız neticesinde hayvan barınaklarına teslim edeceğimiz kulübelere çocuklarımızın ismini vereceğiz. Ayrıca dileyen ailelerimiz yaptıkları kulübelerde kalacak dostlarımızın bakıcı ailesi de olabilecektir. Bununla birlikte kampanyamıza mama bağışı yaparak da destek verebilirsiniz. Çocuklarınızla yaptığınız kulübeleri ve mama bağışlarınızı MHP Ankara İl Başkanlığımıza veya size en yakın ilçe başkanlıklarımıza teslim edebilirsiniz. Haydi, Ankaralılar bu kış hayvanlar üşümesin!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.