MHP İzmir İl Başkanı Vatandaşları Kan Bağışına Davet Etti

Kızılay Bölge Müdürü Gökay Gök’ün Kan stoklarının azalması sonucu yaptığı serzenişe duyarsız kalamadıklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “kan bağışından daha kutsal, bir tek can bağışı vardır” dedi.

Asli görevimiz olan siyasetin normal akışının dışında, sosyal sorumluluk ve insani konularda da Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerekli hassasiyeti göstermek durumundayız” diyen Karataş ‘her şeyin başı sağlıktır’ sözünü hatırlatmada bulunarak, “Bir gün hepimizin hasta ve hasta yakını olacağımızı unutmayarak, İzmirli hemşerilerimizi ve özellikle de tüm teşkilat mensuplarımızı Kızılay’ın kan bağışı noktalarına giderek kan vermeye davet ediyorum. Bunu da sizlerden kan bağışı yaparak kurtaracağınız hastalar ve hasta yakınları adına rica ediyorum. Kan bağışından daha kutsal, bir tek can bağışı vardır” ifadelerinde bulundu.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.