Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

MHP'li Akçay: “CHP, Terör Örgütleri Ve Türkiye Düşmanlarının Sözcüsü Olmuştur”

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "Kılıçdaroğlu'nun kaynağından kopardığı CHP; Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine savaş açmış, küresel emperyalizmin bekçisi, terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarının sözcüsü olmuştur." dedi. 

MHP Grup Başkanvekili Akçay sosyal medya hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Akçay açıklamasında; "Kılıçdaroğlu’nun fetö kumpasıyla CHP'nin başına getirilmesiyle CHP’de büyük bir dönüşüm yaşanmıştır. Milli hassasiyeti olanlar tasfiye edilirken, HRP, PKK ve FETÖ destekçileri ile Türkiye düşmanları CHP yönetimine çöreklenmiş, köşe başlarını tutmuştur. Kılıçdaroğlu'nun kaynağından kopardığı CHP; Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine savaş açmış, küresel emperyalizmin bekçisi, terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarının sözcüsü olmuştur.

"HDP'li belediyelere kayyum atanıyor, HDP'den önce CHP zıplıyor"

Biz Kılıçdaroğlu’nu Türkiye'nin milli konuları aleyhine tutumlarından, pkk'ya, pyd'ye, fetö'ye, darbeci Hafter'e ve katil Esad’a verdiği desteklerden, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı harekatlarına karşı çıkışlarından tanırız, Afrin’e girilmesin deyişinden tanırız. Fetö'ye operasyon yapılıyor Kılıçdaroğlu ve bazı CHP'li vekiller Fetö'ye destek eylemi yapıyor. PKK ve YPG'ye operasyon yapılıyor CHP feryat figan ediyor.Terör örgütleriyle iltisakı, irtibatı olan ve destek veren HDP'li belediyelere kayyum atanıyor, HDP'den önce CHP zıplıyor. 

"Maskeli siyaset şizofren muhalefet CHP’nin karakteri olmuştur"

CHP'li vekilleri kiralık olarak gören ve milletvekili borsası oluşturup İp'e kiralayan Kılıçdaroğlu şimdi de en ağır hakaretleri yaptığı Davutoğlu ve Babacan'a vekil kiralayacakmış. Ey Kılıçdaroğlu! Chp'li seçmen milletvekillerini başka partiye kiralayasın diye mi oy verdi? CHP bu kirli siyasetiyle demokrasiyi de milli iradeyi de sakatlayıp dejenere etmektedir. Maskeli siyaset şizofren muhalefet CHP’nin karakteri olmuştur.

"MHP Genel Başkanı kimseden talimat almaz"

Fetö ve pkk ağzıyla konuşan, terör örgütlerinin avukatlığını yapan Kılıçdaroğlu “Kişi Kendinden bilir işi” misali herkesi kendisi gibi sanıyor. MHP " Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben" ilkesiyle hareket eder ve MHP Genel Başkanı kimseden talimat almaz. MHP'ye yönelik her türlü yalanı söyleyip iftirayı atan, adeta yalan makinesi haline gelen Kılıçdaroğlu şimdi de "MHP ile tartışmam, cevap vermem" diyerek yalanlarına devam ediyor. MHP'den öte dur Kılıçdaroğlu!" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.