MHP’li Akçay: Bir Takım Medya Organlarının Gözleri Kör, Beyinleri Uyuşmuş Haldedir

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Bir takım medya organlarının gözleri kör, kulakları sağır, beyinleri uyuşmuş haldedir. Bunlarda MHP düşmanlığı kronik bir hastalık haline gelmiştir” dedi.

Akçay, yaptığı açıklamada Manisa’da askerlerin zehirlenmesi hadiselerinin ülkenin en önemli gündem maddelerinden birisi olduğunu belirterek şöyle dedi:
“Yaşanan bu hadiseleri münferit vakalar olarak ele alamayız.

Milliyetçi Hareket Partisi askerlerimizin zehirlenmesine ilişkin meclis araştırma komisyonu açılmasını desteklemiş, oylamada olumlu oy kullanmıştır.
TBMM Genel Kurul tutanaklarında yer alan bu ibareye rağmen 19 Haziran 2017 tarihli Sözcü Gazetesinde, 18 Haziran 2017 tarihinde Yeniçağ Gazetesi internet sitesinde ve bir kısım internet medyasında askerlerin zehirlenmesinin araştırılmasına ilişkin grup önerisine Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘ret’ oyu verdiği ibareleri yer almaktadır.

Sözcü Gazetesinin ve Yeniçağ Gazetesi internet sitesinin yayın ahlak ve etiğine uymayan bu maksatlı, yanlı ve sorumsuz haberciliğini kınıyoruz. TBMM tutanaklarında Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyunun rengi ‘olumlu oy vereceğiz’ ifadesiyle dile getirilmişken söz konusu haberlerle kime hizmet edilmekte, kimlerin tetikçiliği yapılmaktadır?

Sözcü ve Yeniçağ yalancı ve müfteri gazetelerdir.

Bir takım medya organlarının gözleri kör, kulakları sağır, beyinleri uyuşmuş haldedir. Akıl, izan, idrak, feraset, basiret, hakkaniyet, doğruluk gibi kavramlar bunlardan uzaktır. Bunlarda MHP düşmanlığı kronik bir hastalık haline gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisine karşı yürütülen bu kampanya ‘bozacının şahidinin şıracı’ olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır. MHP’ye yönelik gri propaganda yoluyla olumsuz algı oluşturmak üzere masa başında kotarılmış yalan ve iftiralarla dolu asparagas haberlerin kamuoyu nezdinde hiçbir karşılığı yoktur ve olmayacaktır.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.