Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE Entübe Sayısı recep tayyip erdoğan haberleri

Milletvekillerine Kolaylık İçin Dizüstü Bilgisayar

TBMM’de milletvekillerine dizüstü bilgisayar verildi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Zat-ı alinize ulaştırılan taşınabilir bilgisayarın çalışmalarınızda kolaylık sağlamasını ve size yardımcı olmasını diliyorum” dedi.

Milletvekillerine bir çanta içerisinde dizüstü bilgisayar verildi. TBMM Başkanı Kahraman'ın milletvekillerine yazdığı yazıda da şu ifadeler yer aldı:

“TBMM Başkanlığı olarak, görevinizi hızlı, etkin ve zamanında yerine getirebilmeniz için sizlere her türlü desteği vermeye büyük itina göstermekteyiz.
Yasama, denetim ve temsil görevinizi çağın gereklerine göre yürütebilmeniz için elektronik araçlardan yararlanmanızın bir zorunluluk haline geldiği malumunuzdur.

Başkanlığımız, geçtiğimiz yasama dönemlerinde başlatılan bir uygulamayı, bu yasama döneminde de devam ettirme kararı almıştır. Bu çerçevede, TBMM’de görev yapan her milletvekiline bir adet taşınabilir bilgisayar temin ederek tarafınıza ulaştırmayı hedefledik. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi nedeniyle söz konusu taşınabilir bilgisayar dağıtımını şimdi gerçekleştirme imkanına kavuştuk.

Zat-ı alinize ulaştırılan taşınabilir bilgisayarın, çalışmalarınızda kolaylık sağlamasını ve size yardımcı olmasını diliyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.