Recep Zengin CHP Kırklareli Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Eski Başkanı Recep Zengin, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimlerde CHP Kırklareli Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda konuşan Recep Zengin “Daha Özgür Yarınlara” sloganıyla seçim çalışmalarına başladığını belirterek “Yolum uygarlık yolu, yol göstericim nutuk, ışığım Mustafa Kemal Atatürk olacaktır” dedi.

“Daha Özgür Yarınlara”

CHP Genel Merkezi’ne yaptığı başvurusu kabul edilen Recep Zengin, “Uzun yıllar Kırklareli için çalıştım, şimdi de milletvekili olarak Kırklareli’ne hizmet etmeye partim CHP çatısı altında devam etmek istiyorum. Hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

“Daha Özgür Yarınlara” sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Zengin, sözlerine şöyle devam etti: “Yolum uygarlık yolu, yol göstericim nutuk, ışığım Mustafa Kemal Atatürk olacaktır. Heybemde sosyal adalet, hak, hukuk ve özgürlük; göğsümde emek ve alın terinin değeri saklı kalacaktır. Ve inanın ne ezen ne ezilen olacak; halkımız insanca, hakça bir düzen düsturu ile hareket edecek, yobaza, aymaza, işbirlikçiye, hırsıza, teröriste, bölücüye karşı mücadelem sonsuz olacaktır. Bir değişimi gerçekleştirmek için adayım. Memleketimin dağlarına yeniden bahar getirmek için ve CHP’yi iktidar yapmak için adayım. Partili partisiz tüm yurttaşlarımı, tüm Kırklarelilileri büyük bir sevgi, derin bir saygı ve gönülden dostluk ile selamlıyorum.”

30 yıllık öğretmenlik hizmeti

Kırklareli doğumlu olan Recep Zengin 30 yıl boyunca Türkiye’nin çeşitli illerinde öğretmenlik yaptıktan 2005 yılında emekli oldu. 2013 – 2016 yılları boyunca Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı olarak görev yapan Recep Zengin, başkanlığı süresinde 8 seçim deneyimi yaşadı. Kırklareli’nin sahip olduğu değerlerle yıllardır hak ettiği yere çok daha hızlı yükselmesi amacıyla milletvekili olarak hizmet etmek istediğini belirten Zengin, “Kırklareli’nin Marmara Bölgesi’nde önemi yeterince anlaşılamadı. İlimizin turizm, teknoloji ve inşaat sektörlerinde büyük gelişim potansiyeli bulunuyor” diye konuştu.

Kırklareli için çalışacağım

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yaptığı başvurunun kabul edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Recep Zengin, Genel Merkez’in milletvekili aday listelerini oluştururken bölgede tanınan ve CHP’nin ilkelerine yıllarca hizmet etmiş adaylara öncelik vereceğine inandığını belirterek, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun isteği ve desteğiyle Kırklareli’nde başarıya ulaşmak için tüm gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.